Log In
Register

Rhinoplasty Review

Primus - Rhinoplasty
Band
preview 

Primus

Albumpreview 

Rhinoplasty

TypeEP
Released
GenresAlternative Metal, Funk Metal, Progressive Rock, Experimental Rock
LabelsInterscope, Prawn Song Records
Length48:39
Album rating :  77.5 / 100
Votes :  2  (1 review)
Reviewer :  level 21         Rating :  75 / 100
ďalšie EP pozostávajúce prevažne z cover verzií a dvoch živých skladieb. Niektorých interpretov majú Primus asi dosť v obľube, keďže Peter Gabriel a XTC boli už prevzatí (aj keď s inými piesňami) na predošlom EP - Miscellaneous Debris.
Piesne v živom prevedení: "Tommy the Cat" a "Bob's Party Time Lounge" sú z rovnakého koncertu z roku 1997 v Oakland -e, California, presnejšie v hale/budove - Kaiser Convention Center, pričom klasické verzie piesní sú spestrené o improvizačné časti.
Prerábkc (covers): "Scissor Man - XTC" ; "The Family and the Fishing Net - Peter Gabriel" ; "Silly Putty - Stanley Clarke" ; "Amos Moses - Jerry Reed" ; "Behind My Camel - The Police" ; "The Thing That Should Not Be - Metallica".
Taktiež upravili jednu svoju staršiu pieseň z debutového albumu: Too Many Puppies.
Share on Facebook
Share on Twitter
10,030 reviews
Tales from the Punchbowl
level 21 Megametal   75/100
Sep 14, 2019       Likes :  1
Tales from the Punchbowl je štýlovo po predošlom mierne odlišnejšom, psychadelickejšom a temnejšom albume návratom k Alternative/Funk/Experimental Rock -u. Osobne sa mi práve viac páčilo predošlé album. Predný obal mal viac verzií, pričom na LP verzii sú zobrazení členovia - skupina v maskách tučniakov, stojac na ľadovci. Album je prístupnejšie, ubudli t... Read More
Info / Statistics
Artists : 46,187
Reviews : 10,030
Albums : 165,616
Lyrics : 216,954