Log In
Register

No Sanctuary Review

Amebix - No Sanctuary
Band
preview 

Amebix

Albumpreview 

No Sanctuary

TypeEP
Released
GenresCrust Punk, Thrash Metal
LabelsSpiderleg
Length26:37
Reviewer :  level 18         Rating :  70 / 100
Date : 
druhé EP - "No Sanctuary" je výrazne lepšie, než nie moc podarené predošlé, ale stále nepatrí medzi hudobnú špičku alebo výraznejšie albumy. Je tvrdšie, zvukovo lepšie než prvotina, štýlovo niečo medzi Punk/Crust/Dirty Metal -om. A dokonca tam počujem aj prvky old school doom. Spev/rev je lepší, než na predchodcovi, aj keď stále má ďaleko od kvalitných spevákov, ale aj taký Lemmy mi viac pasuje (a predsa je to starší kaliber a výraznejšia ikona). Pre mňa skôr priemer, aj po prihliadnutí doby vydania. Vplyv punkovej scény, Morothead a starej metalovej scény je počuteľný.
1 like
Share on Facebook
Share on Twitter

Track listing (Songs)

titleratingvotes
1.Battery Humans4:05701
2.Control4:02701
3.Progress?3:35701
4.Sanctuary3:56701
5.The Church Is For Sinners3:16701
6.Sunshine Ward5:48701
7.Moscow Madness (No Gods Part 2)1:53701

Line-up (members)

  • Aphid (Rob Miller aka The Baron) - Bass and Vocals
  • Stig - Guitar
  • Jenghiz - Synth
  • Virus - Drums
8,145 reviews
cover art Artist Album review Reviewer Rating Date Likes
Volturna previewMandragora Scream Volturna Review (2009) level 18 Megametal 80Jul 14, 20191
Zero Gravity (Rebirth and Evolution) previewTurilli / Lione Rhapsody Zero Gravity (Rebirth and Evolution) Review (2019) level 4 SamSinGi 100Jul 11, 20197
Cross Road previewBon Jovi Cross Road Review (1994)  [Compilation] level 17 이준기 95Jul 11, 20193
Illuminate previewAnup Sastry Illuminate Review (2019) level 11 아노마 95Jul 10, 20193
Heidentum previewWolfnacht Heidentum Review (2002) level 4 유로니무스 100Jul 10, 20192
Prometheus: Symphonia Ignis Divinus previewLuca Turilli's Rhapsody Prometheus: Symphonia Ignis Divinus Review (2015) level 4 SamSinGi 95Jul 8, 20193
Show No Mercy previewSlayer Show No Mercy Review (1983) level 4 SilentScream213 100Jul 7, 20192
Kill 'Em All previewMetallica Kill 'Em All Review (1983) level 4 SilentScream213 75Jul 7, 20190
Holy Diver previewDio Holy Diver Review (1983) level 4 SilentScream213 85Jul 7, 20191
Zjevení previewRoot Zjevení Review (1990) level 4 버줌맨 95Jul 7, 20191
Van Halen previewVan Halen Van Halen Review (1978) level 3 후니 100Jul 6, 20192
The Hollow previewMemphis May Fire The Hollow Review (2011) level 5 DualCore 95Jul 4, 20191
Hollowed Heart previewMake Them Suffer Hollowed Heart Review (2019)  [Single] level 5 DualCore 75Jul 4, 20191
High Definition previewVitalij Kuprij High Definition Review (1997) level 3 후니 95Jul 3, 20190
Babymetal previewBabymetal Babymetal Review (2014) level 4 버줌맨 95Jul 3, 20193
No Sanctuary
▶  No Sanctuary Review (1983)  [EP]
level 18 Megametal  (70/100)
May 30, 2019       Likes :  1
druhé EP - "No Sanctuary" je výrazne lepšie, než nie moc podarené predošlé, ale stále nepatrí medzi hudobnú špičku alebo výraznejšie albumy. Je tvrdšie, zvukovo lepšie než prvotina, štýlovo niečo medzi Punk/Crust/Dirty Metal -om. A dokonca tam počujem aj prvky old school doom. Spev/rev je lepší, než na predchodcovi, aj keď stále má ďaleko od kvalitný...
Info / Statistics
Artists : 34,915
Reviews : 8,145
Albums : 124,991
Lyrics : 159,826