Log In
Register

Vi föddes i samma grav Lyrics

Vanhelgd - Deimos Sanktuarium
Band
Album

Deimos Sanktuarium

(2018)
TypeAlbum (Studio full-length)
GenresDeath Metal
LabelsPulverised Records
Album rating :  95 / 100
Votes :  1
3. Vi föddes i samma grav (6:38)
Tröstlös är mödan, ändlös är vår väg. Med släktband fjättrad vid arvets ok. Svält äro födan, träl vid herrens härd. Maler rygg till mjöl, plöjer spår i hud. Tyst är vår klagan, hukar under tronens svärd. Mitt liv, mitt blod, vi bränns under samma sol. Tyngd under bördan, till slutet av vård färd. Mitt liv, mitt blod, vi kvävs i samma jord.

Giv åt oss upprättelse. Giv åt oss rättrådighet. Tänd i oss upprorets flamma. Ingjut oss i segervisshet.

Vi föddes i samma grav. I blindo åtrår den hand som förleder. Vi slickar tyrannens sår. Åderlåter den kropp som förblöder.

Nedärvd är trälens lott oändligt är vårt slit. Mitt liv, mitt blod vi förtärs av samma armod. Sår i fäderenes spår tacklös är vår nit. Mitt liv, mitt blod vi förgås i samma jord.

Giv åt oss ryktbarhet. Giv åt oss odödlighet. Skänk till oss hämndens styrka. Rusta oss med skoningslöshet.

Bit den hand som förleder. Bit den hand som spillt ditt blod. Bit den hand som förtärt ditt kött. Bit den hand som bränt din jord. Bit den hand som närt ditt hat. Bit den hand som kvävt ditt ord. Vi föddes i samma grav och vi krälar i samma stoff.

Vi föddes i samma grav. I blindo åtrår den hand som förleder. vi slickar tyrannens sår. Åderlåter den kropp som förblöder. Vi krälar i samma stoff. Pånyttfödd i den smuts i vi begravts. Vi störtar tyrannens tron. Återtar allt det som oss förnekats.
Share on Facebook
Share on Twitter
Added by level 21 차무결
Info / Statistics
Artists : 46,201
Reviews : 10,033
Albums : 165,656
Lyrics : 217,059