Log In
Register   Help
My album reviews/commentsMy collectionMy wish list
Crossbones - WWIII cover art
Band
Albumpreview 

WWIII

(2017)
TypeStudio Full-length
GenresHeavy Metal, Thrash Metal
LabelsNadir Music
Album rating :  -
Votes :  0
Lyrics > C > Crossbones Lyrics (3) > WWIII Lyrics (3) >

Gjallë Lyrics

3. Gjallë (4:39)
Rendëm, Në Mes Ëndrrash Rendëm
Dhe U Gjetëm Për Të Parën Herë
Mbetëm, Në Mes Rrugësh Mbetëm
Dhe U Tretëm Në Të Njëjtin Vend

Erdhëm Rrugëve Të Uritur
Paditur, Kokën Përmbi Re
Derdhëm Djersën Të Sfilitur
Drobitur, Dielli Lart Shkëlqen

Sot Po Ndihem Gjallë
Sot Po Ndihem Gjallë

Ëndrrat Jo Nuk Do T’i Ndaj
Zjarrin E Mbaj Gjallë
Jo Nuk Do T’i Ndaj
Sot Po Ndihem Gjallë
Sot Po Ndihem Gjallë
Sot Po Ndihem Gjallë

Tretëm Trupat Të Sfilitur
Drobitur, Merr Frymë Dhe Një Herë
Gjetëm Rrugën Nga Ne Erdhëm
Dhe Fjetëm Për Të Fundit Herë

Ëndrrat Jo Nuk Do T’i Ndaj
Sot Po Ndihem Gjallë
Zjarrin Që Vlon Gjallë Do Ta Mbaj
Sot Po Ndihem Gjallë
Sot Po Ndihem Gjallë

Shembëm, Qindra Mure Shembëm
Dhe Rendëm Kokën Përmbi Re
Gjetëm, Rrugën Vetë E Gjetëm Dhe Fjetëm
Dielli Lart Shkëlqen

Rendëm!!
Submitted by level Eagles
Info / Statistics
Artists : 30,892
Albums : 109,780
Reviews : 6,978
Lyrics : 127,678
Top Rating
 Anathema
A Natural Disaster
 rating : 88.8  votes : 11
 Theocracy
As the World Bleeds
 rating : 90.2  votes : 33
 Angel Vivaldi
Universal Language
 rating : 88.9  votes : 9