Log In
Register Album reviews/comments
Collection Wish list
Woods of Infinity - Ljuset cover art
Band
Albumpreview 

Ljuset

(2005)
TypeStudio Full-length
GenresBlack Metal
LabelsTotal Holocaust Records
Album rating :  90 / 100
Votes :  1
Lyrics > W > Woods of Infinity Lyrics (56) > Ljuset Lyrics (10) >

Tvåfaldig Vikt är en Styggelse för Herren Lyrics

6. Tvåfaldig Vikt är en Styggelse för Herren (8:20)
Jag vill skada dig. Det finns så oerhört många sätt att göra dig illa på. Jag skulle gärna bruka vart sätt. Låta både mig och dig åldras medan plågandet av dig pågår utan uppehåll. Nu sitter du här där jag vill ha dig. Åh, under alla långa, långsamma år som gått som jag hatat dig så frätande starkt. Då jag känt att jag inte vågat eller kanske...

Du retar mig bara du sitter där med din fetsvullna kropp och dumma ansikte som verkar vilja ge sig an ett försök att lugna mig. Det finns ingenting du kan göra nu ditt missfoster, ingenting alls. Du är så patetisk. Du verkar inte ens fatta varför du är här. Gör repen ont ditt feta as?
Jag tog i allt jag hade när jag band fast dig.
Du luktar svett, ditt kräk. Ditt dumma ansikte är så jävla enerverande. Jag måste snart mörbulta ditt köttansikte.
Jag kommer bruka ett måttligt tungt järnrör - det ligger förresten nedanför mina fötter. Denna natt skall jag hämnas. Föreställ dig allt hat och hämndlystnad som under åren byggts upp. Försök bara att föreställa dig det mest plågsamma sättet att dö på. Och förstå sedan hur mycket helvete du kommer att tvingas uppleva, ditt svin.
Jag beslutar om du kommer att få dö eller inte.
Känn hur kall pistolmynningen är som retsamt dras över din svettpärlade panna, längst tinningen och vidare över din feta nacke.


Jag får nästan erektion när jag föreställer mig hur en kula penetrerar dig. Kanske ditt svulstiga lår, rätt igenom, så att du grisaktigt måste skrika som färdig för slakt. Fast ingen gillar väl produkter med din fetthalt. Fan vad du stinker. Stinker rädsla så. Eller är det kanske ånger?
Vad du än må känna så är det för sent nu. Situationen du befinner dig i har du själv satt dig i. Och jag önskar från djupet av mitt universum att din dödskamp skall bli utdraget lång.

För var minut jag känt mig äcklad av dig skall jag se till att du får uppleva en livstid av ofattbar smärta. Känner du rakbladet, det är hyfsat vasst va?
Jag låter bladet med visst tryck spela över din hjässa.
Så vackert att få se blodet tränga fram ur den smala skåran. Som om blodet hölls fångat i tjockskalligheten. Därefter går bladet över ögonbrynet så att ögat inte får så klar sikt. Sen tar jag i lite hårdare och "aj aj".
Höger näsvinge separerad.
Och sen över dina tjocka läppar så att blodet täcker hela hälften av ditt ansikte. Du försöker skrika. Det bildas blodsalivsbubblor till följd av din vanvettsjämmer. Det kittlar inom mig när jag ser din kraftiga hals mer nervöst blodpumpade ådror. Så gärna, så gärna vill jag öppna dig.

Ett snitt i livet räls och jag får se ditt dumma väsen till människa snabbt tyna bort - förblöda bort. Jag hatar dig! Jag vet att du någonstans i fetmans kropp bär en penis. En skamkuk som får var blick att rodnande avvika. Den penisen skall bort. Avlägsnas medan du fortfarande är i liv. Jag skall skända dig både före och efter din död och det låter jag dig få veta.

Njuta skall jag. Njuta!

Undra hur länge det tar för en person att förblöda bara genom ansikts snitt? Nu börjar jag. Först skall jag dra ut dina tänder, sen dina naglar, peta ut ögonen. spräcka trumhinnorna, pulverisera testiklarna, krossa knäskålarna, knäcka käken, bryta ryggen och samtliga revben. Nu blir det klart för mig hur jag skall döda dig; Knytnävsslag mot ditt hjärta till det stannar.

Satan om detta offer har en själ, fånga!
Fånga!
Submitted by level ― (2013-06-26)
Info / Statistics
Artists : 31,060
Albums : 110,178
Reviews : 7,044
Lyrics : 131,771
Top Rating
 Dream Theater
A Change of Seasons
 rating : 86.9  votes : 43
 Epica
The Quantum Enigma
 rating : 87.8  votes : 46
 Anathema
A Natural Disaster
 rating : 88.8  votes : 11