Log In
Register

Döende Generations Dom Lyrics

Sigrblot - Blodsband (Blood Religion Manifest)
Band
Album

Blodsband (Blood Religion Manifest)

(2003)
TypeAlbum (Studio full-length)
GenresBlack Metal, Dark Folkish Metal
LabelsNordiska Förlaget
Ranked#257 for 2003 , #8,380 all-time
Album rating :  74.3 / 100
Votes :  3
6. Döende Generations Dom (4:48)
Slås du aldrig av tanken att träldomen är tröttsam, att leva i ständig ängslan och med blottad hals? Att se sina söner hunsas, är det typiskt vår stam? Dina döttrar förnedras, bekommer det dig alls? Märks det inte att vi blir undanträngda från egen mark, lämnad till ett liv i själlöst landskap av betong? Är rädslan för att bli stämplad verkligen så stark att du lever vidare på knä i väntan på vår undergång? Kan du i sanning hävda att de folkvalda har din tillit, att du inte anar vad som försiggår i maktens korridor? Håller du dem inte ansvariga för vad de tagit hit, när de på decennier raserat vad vi haft i hundratals år?

Släpp lös varulvssjälen från förr! Befolka åter galgbacken, sparka in deras dörr! Låt hämndens ulvar jaga på nytt! Dra ut dem i ljuset, dräp de som inte flytt!

Nej, spotta dem i ansiktet och visa öppet ditt förakt när de stiftar sina lagar och förbjuder ord och skrift. Det är ändå inte dem som besitter verklig makt, vi vet alla vilka det är och ser dagligen deras gift; Förkasta deras lögner och se en bannlyst verklighet! Vad är en sanning värd om den måste skyddas av lagar?

De som förbjuder sitt eget kulturarv och det vi alla vet, dessa är de första som gräver sina egna gravar!

Släpp lös varulvssjälen från förr! Befolka åter galgbacken, sparka in deras dörr! Låt hämndens ulvar jaga på nytt! Dra ut dem i ljuset, dräp de som inte flytt! Bered er på att höra den dödes dom när harmageddon tystar gjallarhornets sista ton. Sigrrunor kallar till vår sista strid – svarta solens söner, blixtsken av vår tid
Share on Facebook
Share on Twitter
Added by level 21 차무결
Info / Statistics
Artists : 45,864
Reviews : 10,002
Albums : 164,431
Lyrics : 216,492