Log In
Register Album reviews/comments
Collection Wish list
Rotor - Behind the 8th Ball cover art
Band
preview 

Rotor

Albumpreview 

Behind the 8th Ball

(1992)
TypeStudio Full-length
GenresThrash Metal
LabelsAquarius Musikindo
Album rating :  -
Votes :  0
Lyrics > R > Rotor Lyrics (2) > Behind the 8th Ball Lyrics (2) >

Gatholoco Lyrics

10. Gatholoco (2:31)
Aku cukup weruh
Ugo cukup iso
Nalarake keweruhan
Kabeh-kabeh bobrok

Gatholoco ora ndelok tonggo
Ora eling konco
Nggitik tanpo ndelok kahanan
Tanpo ndelok kwarasan

Bumiku kuciwo
Akeh wong sing bubrah
Mergo cithek nalare
Wani-wani nindes

Gatholoco sababing korupsi
Wit liciking ati
Numpuk bondo, numpuk kwoso
Nggo gatholoco

Tego numpes…
Tego mbejo…
Wani nyolong…
Tego opo wae…!

Cithek banget nalare
Ciut banget pikire
Atos banget atine
Kabeh kebangeten
Semoto-moto…gatholoco
Submitted by level ― (2012-04-29)
Rotor - Behind the 8th Ball
Behind the 8th Ball Lyrics
Info / Statistics
Artists : 31,362
Albums : 110,861
Reviews : 7,095
Lyrics : 135,105
Top Rating
 Cannibal Corpse
Tomb of the Mutilated
 rating : 84.1  votes : 48
 Zihard
War of Fantasy
 rating : 81.8  votes : 14
 Lamb of God
Resolution
 rating : 86  votes : 24