Log In
Register

Törnrosasömnen Lyrics

Woods of Infinity - Hopplös Väntan
Band
Album

Hopplös Väntan

(2008)
TypeEP
GenresBlack Metal
Album rating : 
Votes :  0
4. Törnrosasömnen (6:01)
Törnrosasömnen Lyrics
Varför har Sverige ingen stolthet för närvarande?
Vem har tagit den ifrån oss och hur gick det till?
Sumpråtta i sotjord, mullvadar med guldtänder.
Början på ett nytt sekel som redan är förrått.
Förrädiska rädisor, radioaktiva potatisar. I våra nackar spänner sig onda ögon. Politiken är inställsam och förljugen. Lillebror har makten över storebror som i sin tur har makten över en maktlös invalid till syster. Ett korrupt, korpulent styre vars uttryck, regler och lagar gör att vi får obehag i våra magar, alla dagar som De behagar. Med mediala källor som folkreligion så bevakar och bevekar de lätt vårt folks (redan) icke individuellt tänkande hjärnor och viljor. De förlamar det domnade som slutledes dör. Framtiden ser inte ljus ut - snarare som en ständig solförmörkelse; en skarp ring av hopp runt den resterande massan av mörker. Köp och äg - förbruka och du förbrukas.

Bidra till samhället och se till att meningen med dina insatser blir till en plats på ett bra långvårdsboende på ålderns (alltför långdragna, dödshjälpsuteblivna) höst. Du kan ju försöka drömma om en romans men det gör dig bättre om du läser en roman.

Sverige har inte så många invånare när man ser till befolkningsglesheten, så det är dags att låta alla gömda, rädda, apatiska, flyende asylsökande få uppehälle. Öppna gränserna och fyll på. Vi får så mycket i utbyte!

De färgade gäng som våldtog Sara, 13 år, på en parkeringsplats var bara förvirrade. Det är vad deras hemland gjorde mot dem och vad vårt land inte gjorde som gav den kvällens något olyckliga upplösning. Att sex blandrasungdomar dödar en ensam svensk är för att han hetsar dem (HMF) till det.

Beklagligt att en sådan ung grabb kommit i kontakt med sådana omänskliga värderingar. Alla har lika värde, här älskar vi varandra! Så svenskar, visa barmhärtighet och förståelse. Bränn alla sarkasmer och driv samerna på flykt.

Hetsjaga kommunistpedofilerna och skjut dem i en inhängnad bland de demokratihotande nazistsatanisterna.

Folk, hur kan vi någonsin stå på benen igen när sionisterna krossat våra knäskålar och indoktrinerat våra hjärnor? Jag är minoritet i vårt eget land.

Nu får jag blodad tand när jag ser minoriteter från andra länder som göds av våra (valda?) regenters händer. Israels händer tar skamgrepp om Skandinavien, så om vi är kvicka och stympar händerna så kanske kroppen ryggar tillbaka och lämnar sina "bosättningar"...

Välkomna, herrar från Al'Qaida. Ni kan ställa vår väckarklocka, för nationer måste vakna.

Törnrosasömnen är över!
Submitted by level 21 록스타 (2017-10-17)
Woods of Infinity - Hopplös Väntan
Hopplös Väntan - Lyrics
1.  Labrador Lyrics2.  Backenvägen Lyrics
3.  Karnevals Lyrics▶   4.  Törnrosasömnen Lyrics
Info / Statistics
Artists : 34,370
Reviews : 7,901
Albums : 122,515
Lyrics : 152,094