Log In
Register

WWIII Full Album Lyrics

Crossbones - WWIII cover art
Band
Album

WWIII

(2017)
TypeAlbum (Studio full-length)
GenresHeavy Metal, Thrash Metal
Album rating :  –
Votes :  0
Lyrics > C > Crossbones Lyrics (3) > WWIII Lyrics (3)
Submitted by level 21 Eagles (2017-03-30)
1. I'm God (6:55)
2. Gates of Hell (5:52)
3. Gjallë (4:39)
Rendëm, Në Mes Ëndrrash Rendëm
Dhe U Gjetëm Për Të Parën Herë
Mbetëm, Në Mes Rrugësh Mbetëm
Dhe U Tretëm Në Të Njëjtin Vend

Erdhëm Rrugëve Të Uritur
Paditur, Kokën Përmbi Re
Derdhëm Djersën Të Sfilitur
Drobitur, Dielli Lart Shkëlqen

Sot Po Ndihem Gjallë
Sot Po Ndihem Gjallë

Ëndrrat Jo Nuk Do T’i Ndaj
Zjarrin E Mbaj Gjallë
Jo Nuk Do T’i Ndaj
Sot Po Ndihem Gjallë
Sot Po Ndihem Gjallë
Sot Po Ndihem Gjallë

Tretëm Trupat Të Sfilitur
Drobitur, Merr Frymë Dhe Një Herë
Gjetëm Rrugën Nga Ne Erdhëm
Dhe Fjetëm Për Të Fundit Herë

Ëndrrat Jo Nuk Do T’i Ndaj
Sot Po Ndihem Gjallë
Zjarrin Që Vlon Gjallë Do Ta Mbaj
Sot Po Ndihem Gjallë
Sot Po Ndihem Gjallë

Shembëm, Qindra Mure Shembëm
Dhe Rendëm Kokën Përmbi Re
Gjetëm, Rrugën Vetë E Gjetëm Dhe Fjetëm
Dielli Lart Shkëlqen

Rendëm!!
4. WTF (6:32)
5. Messing with the Masses (5:23)
6. Schizo (6:05)
7. Rise (4:41)
Falling to pieces it’s a path
You know I can’t escape
And nobody misses
It’s a rule you know I cannot break

When I think it’s all over
It starts all over again
When I think it’s all over
It’s time to rise again

I’m taking my chances
Roaming the streets
A wild stab in the dark
And over the fences
A million of thoughts
And fresh blood in the heart

When I think it’s all over
It starts all over again
When I think it’s all over
It’s time to rise again
Rise again…this is far from over
8. You Fool (4:38)
You fool

You never thought I would break you
You never thought I’d do
But you still can’t forget me
And all the things we went through

Never thought I would miss you
Never thought I’d do
And I still can’t forget you
And all the things we went through

Once all alone
Can you hear my call?
Stand on your own but never
Teach me where I’ve come from
You fool

Never thought I would break you
Never thought I’d do
But you still can’t forget me
And all the things we went through

Once all alone
Can you hear my call?
Stand on your own but never
Teach me where I’ve come from
You fool, you fool
9. That Kind of Feeling (5:58)
10. I'm God, Pt. 2 (3:39)
Info / Statistics
Artists : 34,238
Reviews : 7,823
Albums : 121,882
Lyrics : 149,338