Log In
Register

Sermons of the Sinner

Band
TypeAlbum (Studio full-length)
Released
GenresHeavy Metal
LabelsEX1 Records
FormatCD, Digital, Vinyl
Ranked#129 for 2021 , #6,466 all-time
Reviews :  1
Comments :  6
Total votes :  7
Rating :  80.7 / 100
Have :  2
Want : 2
Added by level 11 키위쥬스
Last modified by level 21 Eagles
Share on Facebook
Share on Twitter
   
KK's Priest - Sermons of the Sinner CD Photo by orionKK's Priest - Sermons of the Sinner CD Photo by 메탈 샤우팅KK's Priest - Sermons of the Sinner CD Photo by melodicKK's Priest - Sermons of the Sinner Vinyl Photo by NoodlesKK's Priest - Sermons of the Sinner Vinyl Photo by melodic
Sermons of the Sinner Information

Line-up (members)

Sermons of the Sinner Reviews

 (1)
Reviewer :  level 21   80/100
Date : 
K.K. Downing sa po odchode z Judas Priest rozhodol po pár rokoch odložiť pohodlie a papuče do kúta, a znovu obživiť svoju metal -ovú kariéru, pričom opäť založil Heavy Metal -ovú skupinu (projekt?) KK's Priest, ktorí narozdiel od jeho predošlej domovskej skupiny J.P. viac čerpajú z HM 80-tych rokov. Po hudobnej stránke to nie je zlé, ale zdá sa mi to až príliš spiatočnícke - nápady + hlavne zvuk a celkový pomer hlasitosti nástrojov a spevu. Napríklad bicie si podľa môjho názoru zaslúžili lepší "kabát" (ozvučenie), zároveň aj hra na bicích sa mi zdá byť miestami až príliš spiatočnícka. Gitarové riffy, vyhrávky a sóla sú prevažne podarené, ale výrazne by mi tam pasovali prepracovanejšie a modernejšie bicie (aj keď občas sa ukážu aj v lepšom svetle a sem tam oživia pieseň aj dvojkopákmi). Občas som mal pri niektorých piesňach pocit, že hlavný nápad nebol zlý, ale akoby nebol viac prepracovaný. A vôbec sa mi nepozdávala pieseň č. 4.
O vokály - spev sa postaral starý známy Tim "Ripper" Owens, ktorý spieval aj na dvoch radovkách J.P. (hlavne Jugulator bol podarený). Ripper má dobrý hlas a dokázal to pri rôznych spoluprácach (napr. v "Iced Earth", "Charred Walls of the Damned" alebo pri rôznych hosťovačkách). Avšak jeho hlas podľa môjho názoru vyniká viac pri tvrdších smeroch ako napr. Power Metal alebo aktuálne znejúci Heavy Metal so súčasnými postupmi.
Celkovo to je schopné
... See More
1 like

Sermons of the Sinner Comments

 (6)
level 10   85/100
K.K. Downing joined forces with Tim "Ripper" Owens and presented his take on Heavy Metal and perhaps the direction he wanted Judas Priest to take.
level 8   85/100
혹평이 많지만 난 너무 즐겁게 들었다 정말 말그대로 트루 메탈의 진수가 담겨있다 유치한듯 캐치한 멜로디들이 가슴을 끓어오르게 한다 다만 리퍼의 고음이 너무 남발 대는 것이 아쉽다 보컬라인을 좀 진중하게 가져갔으면 듣기 더 좋았을거 같다 더우닝의 노쇠한 손가락도 조금 아쉽다 난 그래도 이앨범 좋다 2 5 6 7 9 10추천
2 likes
level 13   75/100
오웬스 보컬은 좋았지만 앨범 전체 곡 수준이 높다고 보지 않는다. 아쉬울 따름. 하지만 주다스 팬이라면 한번 들어보는 것도 좋을 것 같다.
2 likes
level 16   85/100
추억팔이용 앨범. 하지만 주다스 프리스트 음악을 하루종일 듣던 옛 시절이 상기되서 기분이 참 좋았다.
level 11   80/100
무난한 헤비메탈이지만 큰 장점은 없음. 드럼 사운드 이상하여 듣기 거북함. 그 외에도 전체적인 믹싱 열악. 특히 작곡력 부족인지 귀에 확 들어오는 곡이 없다는 것이 가장 큰 문제점. 그냥저냥 들을만은 함.
1 like
level 15   75/100
유튜브에 선공개한 곡들때문에 엄청 기대했는데, 전체적으로는 기대만큼 충족되진 않는 느낌

KK's Priest Discography

AlbumTypeRelease dateRatingVotesReviews
▶  Sermons of the SinnerAlbum80.771
Album79.260
Info / Statistics
Artists : 46,162
Reviews : 10,029
Albums : 165,562
Lyrics : 216,917