Log In
Register

Instinct for Vengeance

Band
TypeAlbum (Studio full-length)
Released
Genresblack-death-metal
LabelsMusica Production
Length30:44
Reviews :  1
Comments :  0
Total votes :  1
Rating :  70 / 100
Have :  0       Want : 0
Submitted by level 2 Hell_33
Share on Facebook
Share on Twitter
Instinct for Vengeance Information

Line-up (members)

  • Alex Furious - Vocals
  • Gunner - Guitars

Instinct for Vengeance Reviews

 (1)
Reviewer :  level 2   (70/100)
Date : 
Het doodzwarte Lycanthropy uit Rusland brengt ieder jaar een langspeler uit. Het vierde jaar op rij is het nu, dit jaar heet het album Instinct for Vengeance. Bekend zijn ze niet en bekend worden zit er ook niet in.
De death en black metal die wordt gebracht is namelijk te nietszeggend. De hybride van twee extreme genres heeft wat raakvlakken met Panzerchrist en Belphegor, maar blinkt nergens in uit. Het is bruut ja, en snel. Qua agressie is er wel een mouw aan te passen want de grunts en screams maken niet zoveel indruk en er vallen veel te veel gaten qua songwriting waardoor de muziek zijn furie verliest. De fletse drumsound is ook niet meteen een opsteker. Morbidity laat even horen tot wat deze heren in staat zijn als het wel allemaal goed in elkaar steekt en piekt zelfs even in Marduk-gezwindheid. Met Back to the Point 313 wordt er even een rustpauze ingelast, maar daarna is het opnieuw hup met de demonische geit. Goddess of Vengeance volgt aansluitend en is het mooiste voorbeeld dat er ook een portie ouderwetse lompe hogesnelheids-death metal bij komt kijken. Meteen heeft u de opmerkelijkste feiten van deze plaat meegekregen.

Niet dat ik dit album wil afdoen als overbodig, maar er is wel kwalitatief hoogstaander materiaal te vinden dezer dagen. Genoeg om uw portefeuille leeg te maken. Dat dit uit Rusland komt is wel een opsteker, eens iets anders dan de extreme technische death metal-bands. Het is echter geen reden om grammaticaal serieus in de fout te gaan, checkt u
... See More

Lycanthropy Discography

AlbumTypeRelease dateRatingVotesReviews
Album9011
EP-00
Album-00
EP8011
Album-00
EP-00
▶  Instinct for VengeanceAlbum7011
Album-00
EP-00
EP-00
Album-00
Album-00
Album-00
Info / Statistics
Artists : 35,469
Reviews : 8,496
Albums : 127,319
Lyrics : 163,741